Wie is Hét Juridisch Netwerk Nederland

Wie is Hét Juridisch Netwerk Nederland

Over ons

Het Juridisch Netwerk Nederland (JNN) is een online platform. Juridisch.nl helpt mensen en bedrijven bij het vinden van de juiste advocaat. JNN is opgericht door Rudy Spelt en Boudewijn Asberg. Rudy en Boudewijn hebben jarenlang gewerkt als respectievelijk advocaat en informatiekundige. Hun kennis en ervaring hebben zij in 2009 gebundeld met als resultaat succesvolle juridische platforms, zoals Juridisch.nl.

Hoe werkt JNN?

Op de online platforms van JNN vinden mensen en bedrijven binnen een paar klikken relevante informatie over vrijwel ieder juridisch onderwerp. In begrijpelijke taal, geen poespas. Per onderwerp bieden de platforms een breed scala aan oplossingen. Is er een advocaat nodig om het probleem op te lossen? Dan matcht onze software de rechtzoekende met de juiste advocaat binnen ons netwerk.

Voor wie is JNN bedoeld?

JNN is bedoeld voor advocaten(kantoren) die behoefte hebben aan meer omzet. Zonder kostbare tijd te moeten besteden aan marketing.
Zo simpel is dat.

“HetJNN zorgt voor een perfecte match tussen cliënt en advocaat.”

Max van Til, advocaat, partner van Croon Davidovich Advocaten te Amsterdam

“HetJNN ontzorgt ons als het gaat om (online) marketing.”

Astrid Lof, advocaat, Partner van Schipper & Lof Advocaten te Heerhugowaard

“HetJNN is erg duidelijk over haar dienstverlening, betrokken bij mijn kantoor en komt na wat zij belooft.”

Noortje Elings, advocaat, Eigenaar van DOEN! Advocaat te Den Haag

Neem contact op of vraag een offerte aan.

Onze werkwijze

Via onze juridische websites hebben wij een groot online bereik en ontvangen wij dagelijks vele aanvragen van mensen met een juridisch probleem. Alle rechtzoekenden krijgen bij ons een kosteloze juridische telefonische intake. Onze juridisch medewerkers beoordelen of de aanvraag kwalificeert als juridisch relevante casus én concrete rechts(hulp)vraag. Is dat het geval, dan wordt de aanvrager direct in contact gebracht met één van onze juridische professionals. Wel zo duidelijk!

Lees meer over onze werkwijze