Het Juridisch Netwerk Nederland

T: 085 – 876 94 75
E: info@hetjnn.nl

KvK. 66281504
BTW. NL856477965B01

FAQ items aan het laden...
Vind cliënten

Over ons

/Over ons
Over ons2018-11-30T20:48:25+00:00

JNN heeft een missie: jou als advocaat helpen aan nieuwe cliënten en een bijdrage leveren aan het succes van jouw advocatenpraktijk.

Met de inzet van onze marketeers bespaar jij veel kostbare tijd. Tijd die je direct aan jouw nieuwe klanten kunt besteden.

Jarenlange ervaring

Ons team is al jarenlang actief in de wereld van het recht, marketing en ict: legal tech. Deze ervaring zorgt niet alleen voor inzicht in wat advocatenkantoren nodig hebben en welke valkuilen er zijn op het gebied van cliëntenwerving en cliëntcontact, maar ook voor een perfecte samenwerking met professionals en bedrijven die werkzaam zijn op het snijvlak van advocatuur, marketing en innovatie. Uiteindelijk valt of staat een goede marketingstrategie bij een combinatie van duidelijke communicatie, een degelijke techniek en perfect cliëntencontact.

Meer dan een online marketingbureau

Het liefste wil jij als advocaat jouw kostbare tijd besteden aan het helpen van jouw cliënten. Jouw cliënt staat altijd centraal. Het probleem is dat je vaak veel meer verantwoordelijkheden hebt dan de cliënt alleen. Denk aan de kantoororganisatie, personeel, inkomsten, de boekhouding, de website, de orde van advocaten, pe-punten en nieuwe cliënten werven, het allerbelangrijkste voor een succesvolle advocatenpraktijk. Daar gaat veel tijd in zitten. Kostbare tijd.

JNN ontzorgt advocaten daarom niet alleen als het gaat om cliëntenwerving, maar geeft ook advies en biedt praktische – en commerciële ondersteuning, zodat advocaten zich kunnen bezighouden met datgene waar het om draait: cliënten helpen.

We komen graag met je in contact!

Je gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld.

Ben jij advocaat en wil je weten hoe je aan extra omzet komt?

Wij helpen je graag aan een vliegende start!

Het JNN-marketing team zorgt direct voor nieuwe klanten voor jouw praktijk.

Neem contact op