JNN Kennissessie

De klantvraag: van contact naar zaak

Sessie gericht op kennis en toepassing op een centrale locatie in Midden Nederland

Op vrijdagochtend 13 september organiseert JNN in samenwerking met Dirk Heuff, de schrijver van het handboek Business Development voor Advocaten en Notarissen, een kennissessie speciaal voor advocaten die hun gesprekken met klanten willen optimaliseren.

— Vrijdag 13 september–

De klantvraag: van contact naar zaak

Heb je ook wel eens moeite om potentiële klantvragen te converteren naar een zaak? Je bent niet de enige. Daarom bieden we een korte, praktische sessie waarin je kennis maakt met de belangrijkste vaardigheden en de meest effectieve technieken zodat je intakegesprekken stuurt naar goede resultaten.

Wat je in ieder geval wilt is dat de tijd die je aan een potentiële klant besteedt ook echt iets oplevert, toch? Tijdens deze praktische masterclass van 2 1/2 uur komt  de theorie achter goede klantgesprekken aan de orde en ga je daarna praktisch aan de slag met het ontwikkelen van jouw eigen klantstrategie. We zijn met een groep van circa 10 personen. Zo krijgt iedere deelnemer voldoende persoonlijke aandacht.

Wat leer je allemaal?

 • de stappen naar betere intakegesprekken;

 • instrumenten om effectief te communiceren met klanten;

 • tips & tricks, do’s & dont’s.

Voor wie is de sessie bedoeld?

Voor advocaten die:

 • hun klantgerichte denken & doen willen verbeteren;

 • hun cliëntengroep willen uitbreiden;

 • behoefte hebben aan pragmatische tips voor hun klantcontacten.

Wanneer en waar?

Vrijdag 13 september

9:45 – 12:15 uur (plus lunch)

In Laren (NH)

test

Locatie

De Groene Afslag

Amersfoortsestraatweg 111 (binnenkort 117)

1251 AV LAREN

tel: +31 (0) 358888877

Dirk Heuff – Docent

Dirk Heuff is een Rotterdamse bedrijfskundige die in zijn bedrijf LegalBizDev.nl advocaten en notarissen adviseert en assisteert met hun business development. Zuidas of eenpitter, Dirk analyseert en activeert door middel van lezingen, workshops en trainingen maar ook in 1-op-1 coaching.

Onder druk van factoren als de concurrentie, de kritische consument en de onder druk staande tarieven is er in de Nederlandse advocatuur de gedachte dat het anders moet en beter kan. Dirk besloot om het denken te doorbreken en het eerste Nederlandstalige Handboek Business Development voor Advocaten en Notarissen te schrijven. Het is bedoeld voor advocaten en notarissen die echt werk willen maken van hun relatieontwikkeling, cliëntenbenadering en omzetontwikkeling en hiermee met de eerste stappen concreet aan de slag kunnen.

Wat kost de kennissessie?

Voor deelname betaal je € 245,-. Je ontvangt een factuur na aanmelding.

Wat krijg je daarvoor?

 • kennis, inspiratie en praktische handvatten;

 • een concreet stappenplan;

 • 2 PO punten;

 • koffie, thee met iets lekkers;

 • een gezonde lunch.

Vroegboekers betalen € 195

Schrijf je in

Of stuur een mail naar info@hetjnn.nl