Verbeterde bereikbaarheid en kwaliteitsslag met JNN-klantcontactcenter

Na maanden van voorbereiding zijn we half augustus gestart met het JNN-klantcontactcenter. Een team van juridisch geschoolde medewerkers is de afgelopen weken getraind en ingewerkt op de verschillende rechtsgebieden. De met moderne apparatuur en geluidsisolerende meubels ingerichte kamer is het kloppende hart van ons bedrijf. Alle klanten die ons bellen met juridische vragen en problemen over familierecht, arbeidsrecht en letselschade komen nu rechtstreeks bij ons binnen. Na een maand zien we een duidelijke kwaliteitsslag in onze dienstverlening aan de aangesloten JNN-advocaten. Meer en duidelijke informatie rond doorverwijzingen realiseren we met een grotere bereikbaarheid, juridisch geschoolde medewerkers en een beter beeld van de klantvragen.

Bereikbaarheid vergroot

Tijdens kantooruren krijgt iedere klant die ons belt contact met één van onze medewerkers. Binnen een uur helpen we de klant weer een stap verder met zijn of haar vraag.

Beter beeld van de klantvragen

Met het opnemen en beantwoorden van vragen van klanten door onze eigen medewerkers maken we de beweging van extern naar intern klantcontact. Gesprekken kunnen wij nu altijd volgen. We krijgen zo een goed beeld van de vragen die er leven bij onze klanten en op welke manier we ze nog beter kunnen helpen. Met die informatie kunnen we advocaten duidelijker informeren en voorbereiden.

Juridisch geschoolde adviseurs

De verandering van generiek geschoolde naar juridisch geschoolde klantadviseurs heeft als effect dat we de klantbeleving zien toenemen. Directeur Rudy Spelt: “We zien duidelijk hogere scores in klantbeoordelingen. Met een doortastende bevraging van de situatie voelen klanten zich snel begrepen en gaan zij met vertrouwen de overdracht naar de advocaat tegemoet. Dit vertrouwen is een belangrijke voorwaarde voor een ‘warme’ overdracht tussen de klant en de best passende advocaat die hem daarbij kan helpen.”

Kwaliteitsverbetering met warme overdracht

Met een ruimere bereikbaarheid, meer informatie over de klantvraag, een groter vertrouwen bij klanten en een grotere klanttevredenheid werken we met het JNN-klantcontactcenter aan een ‘warme’ overdracht. Voor zowel de klant als de aangesloten advocaten in ons netwerk betekent dit een duidelijke verbetering in de kwaliteit van de JNN-dienstverlening.