HetJNN ontzorgt als het gaat om online marketing

Onze werkwijze

HétJNN ontzorgt als het gaat om online marketing

Via onze juridische websites hebben wij een groot online bereik en ontvangen wij dagelijks vele aanvragen van mensen met een juridisch probleem die op zoek zijn naar een advocaat, jurist of een mediator. We bieden juridische professionals de mogelijkheid om op basis van vaste maandtarieven te adverteren op onze websites. Zo kan de professional zich profileren binnen de relevante doelgroep en in contact komen met potentiële cliënten. Alle aanvragers krijgen bij ons een kosteloze eerstelijns telefonische intake. Onze juridische intakebalie helpt aanvragers met het inventariseren van de situatie en het maken van de beste keuze voor een advocaat, jurist of mediator. Aanvragers worden alleen met een professional in contact gebracht als de aanvraag kwalificeert als juridisch relevant én het een concrete rechts(hulp)aanvraag betreft. Is dat niet het geval – bijvoorbeeld omdat de aanvrager uitsluitend informatie wil – dan staan onze medewerkers de aanvrager te woord en helpen zij hen verder. Is de aanvraag voor de dienstverlening van de professional wel relevant, dan wordt de aanvrager in contact gebracht met één van de aangesloten professionals. Nadat de match tussen aanvrager en professional is gemaakt ontvangt de professional per e-mail de zaak – en contactgegevens van de klant. Zo ziet de professional in één oogopslag waar de zaak over gaat en wie om rechtshulp vraagt. De aanvrager ontvangt een e-mail met de kantoorinformatie van de professional. De perfecte match is gemaakt. Deze werkwijze ontzorgt de aanvragers en professionals en bespaart u als professional bovendien veel kostbare tijd.

We werken met flexibele contracten. Dat wil zeggen vaste maandtarieven en korte opzegtermijnen. Hoe hoger het maandtarief, hoe groter het advertentiebereik. Meer adverteren op internet leidt tot meer online bezoekers, meer reacties/aanvragen en dus meer potentiële klanten​ kunnen met uw kantoor in contact komen. Wij geloven in de toegevoegde waarde van onze online marketing kwaliteiten en dienstverlening en streven naar langdurige samenwerking met onze netwerkpartners. Ervaar onze succesformule zelf en meld u aan. We hebben voor ieder budget een oplossing. We stellen slechts één eis aan u: U bent een echte juridische professional waar wij onze aanvragers aan kunnen toevertrouwen.

 

Werkwijze

kies zelf de regio’s van deelname ontvang exclusieve waardevolle rechtshulp aanvragen vast marketingbudget per maand

Voordelen voor uw kantoor

u laat uw kantooromzet groeien besparing op kostbare marketingkosten en -tijd oprecht geïnteresseerde klanten
7 dagen per week telefonisch bereikbaar flexibele contracten conform gedragsregels

“HetJNN zorgt voor een perfecte match tussen cliënt en advocaat.”

Max van Til, advocaat, partner van Croon Davidovich Advocaten te Amsterdam

“HetJNN ontzorgt ons als het gaat om (online) marketing.”

Astrid Lof, advocaat, Partner van Schipper & Lof Advocaten te Heerhugowaard

“HetJNN is erg duidelijk over haar dienstverlening, betrokken bij mijn kantoor en komt na wat zij belooft.”

Noortje Elings, advocaat, Eigenaar van DOEN! Advocaat te Den Haag

Neem contact op of vraag een offerte aan.

Onze werkwijze

Via onze juridische websites hebben wij een groot online bereik en ontvangen wij dagelijks vele aanvragen van mensen met een juridisch probleem. Alle rechtzoekenden krijgen bij ons een kosteloze juridische telefonische intake. Onze juridisch medewerkers beoordelen of de aanvraag kwalificeert als juridisch relevante casus én concrete rechts(hulp)vraag. Is dat het geval, dan wordt de aanvrager direct in contact gebracht met één van onze juridische professionals. Wel zo duidelijk!

Lees meer over onze werkwijze