Dit is wat onze klanten van ons vinden

Dit is wat onze klanten van ons vinden

We werken al jaren samen met advocaten, mediators en juristen door heel Nederland.
Dit is wat onze klanten over ons zeggen:

“Wij werken al een paar jaar samen met het JNN. Haar medewerkers nemen de tijd om het verhaal van slachtoffers uitgebreid aan te horen en alle gegevens zorgvuldig op te nemen. Met deze informatie kunnen wij als letselschadeadvocaat een goede eerste inschatting van de zaak maken. Hierdoor zijn wij in staat om slachtoffers gericht te adviseren en hen te helpen om hun schade te claimen. Het JNN levert ons deze informatie altijd direct na het eerste contact met het slachtoffer aan, waardoor wij snel met het slachtoffer contact kunnen opnemen. Een luisterend oor en snelle doorkoppeling, zo kennen wij het JNN. Wij werken daarom graag met het JNN samen.”

Hans Kamp, advocaat
Partner van Arbeidsletsel Advocaten

“Ons kantoor werkt inmiddels reeds enkele jaren samen met JNN. Aanvankelijk alleen op het gebied van het arbeidsrecht en vanaf het afgelopen jaar ook op het gebied van het personen- en familierecht. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking, omdat JNN ons ontzorgt als het gaat om (online) marketing. Wij willen onze tijd en aandacht vooral besteden aan onze cliënten en aan het op peil houden van onze kennis. En dat kan op deze manier. JNN heeft een panel van ervaren medewerkers die mensen tijdens het eerste telefoongesprek professioneel te woord staan en onderzoeken of bijstand van een advocaat nodig is. Op die manier is de cliënt snel op het juiste adres, waardoor teleurstellingen en onnodige kosten zoveel mogelijk worden voorkomen. Kortom: een win-winsituatie voor alle betrokkenen!”

Astrid Lof, advocaat
Partner van Schipper & Lof Advocaten te Heerhugowaard

“Het is de rechtzoekende die het meest gebaat is bij een organisatie als het JNN. Met een paar drukken op de knop, of met een simpel telefoontje, legt hij zijn probleem uit aan een van de medewerkers van JNN die hem vervolgens kan doorverwijzen naar een terzake kundig advocaat bij hem in de buurt. Ook ik, als rechtsbijstandverlener, ben met deze werkwijze gebaat, aangezien ik voor de eerste afspraak met de cliënt al een aardige indruk heb kunnen krijgen van het rechtsprobleem wat aan mij wordt voorgelegd. Kortom een organisatie die als een spin in het web van het recht haar werk doet.”

Bram van Ommeren, advocaat
Partner van Advocatenkantoor De Baarsjes te Amsterdam

“Croon Davidovich Advocaten werkt al jaren samen met het Juridisch Netwerk Nederland (JNN). Het JNN zorgt voor een perfecte match tussen cliënt en advocaat. Veel van onze vaste cliënten en cliëntverwijzers hebben ooit via het JNN kennis met ons kantoor gemaakt. De plezierige en succesvolle samenwerking met het JNN wordt als het aan ons ligt dan ook nog lang voortgezet!”

Max van Til, advocaat
Partner van Croon Davidovich Advocaten te Amsterdam

“Voor mijn advocatenkantoor in het familierecht was ik op zoek naar omzetvergroting door middel van het aannemen van nieuwe zaken. Na een lange zoektocht gekozen voor het JNN, daar zij duidelijk zijn over hun dienstverlening, betrokken zijn bij mijn kantoor en nakomen wat zij beloven. Sinds jaar en dag een fijne samenwerking! Dit heeft deels ook te maken doordat de oprichters zelf uit het vak komen en weten wat een advocaat aan informatie wenst te ontvangen alvorens dat hij of zij een cliënt kan uitnodigen. De intakebalie werkt snel, duidelijk en professioneel en zo is bijna iedere lead een nieuwe zaak. Ook mijn cliënten zijn enthousiast over mijn samenwerking met het JNN en zijn blij dat ze de stap hebben genomen om via de site echtscheiding.nl of scheidingsinformatie.nl snel naar een deskundige advocaat op zoek te gaan. Kort maar kracht, ik kan het JNN gerust aanraden aan andere advocatenkantoren.”

Noortje Elings, advocaat
Eigenaar van DOEN! Advocaat te Den Haag

“HetJNN zorgt voor een perfecte match tussen cliënt en advocaat.”

Max van Til, advocaat, partner van Croon Davidovich Advocaten te Amsterdam

“HetJNN ontzorgt ons als het gaat om (online) marketing.”

Astrid Lof, advocaat, Partner van Schipper & Lof Advocaten te Heerhugowaard

“HetJNN is erg duidelijk over haar dienstverlening, betrokken bij mijn kantoor en komt na wat zij belooft.”

Noortje Elings, advocaat, Eigenaar van DOEN! Advocaat te Den Haag

Neem contact op of vraag een offerte aan.

Onze werkwijze

Via onze juridische websites hebben wij een groot online bereik en ontvangen wij dagelijks vele aanvragen van mensen met een juridisch probleem. Alle rechtzoekenden krijgen bij ons een kosteloze juridische telefonische intake. Onze juridisch medewerkers beoordelen of de aanvraag kwalificeert als juridisch relevante casus én concrete rechts(hulp)vraag. Is dat het geval, dan wordt de aanvrager direct in contact gebracht met één van onze juridische professionals. Wel zo duidelijk!

Lees meer over onze werkwijze